Diellza Kolgeci, xheloze ndaj Aurela Hoxhës

Diellza Kolgeci, xheloze ndaj Aurela Hoxhës

498
0

Ish- Miss Kosova Diellza Kolgeci është protagonistja kryesore e filmit “Dashuria e Bjeshkëve të Nëmuna” që nga seria e parë, ndaj ka vendosur që të mos e lërë me kaq pjesëmarrjen në këtë produksion të rëndësishëm ku përballet në konkurrencë me Aurela Hoxhën.

Brenda rolit, Diellza e xhelozon Aurelën (Larisa) sado që kjo e fundit mundohet të jetë e afërt me të. Producentët e filmit kanë publikuar fotot e para nga xhirimet, shkruan “Story”, ku bien në sy dy aktoret kolege dhe rivale në të njëjtën kohë në këtë projekt.