Dëshira për karrierë ka bërë Meghan Markle të largohet nga Anglia; Zbulohet...

Dëshira për karrierë ka bërë Meghan Markle të largohet nga Anglia; Zbulohet kontrata me një nga kompanitë më të mëdha

125
0

 

 

Lajmi për largimine Meghan Markle dhe princit Harry nga familja mbretërore ishte një nga më të përfolurit në javën e fundit. Dhe pse të dy nuk kanë dhënë një arsye shuëm bindësi duket se dalëngadalë po zbulohen dhe qëllimet e vërteta.

 

 

 

Meghan ka nënshkruar një kontratë zëri me kompaninë Disney, sipas the Times. Por ajo nuk do të ketë asnjë përfitim nga kjo punë që do të bëjë në të ardhmen. Meghan përpara se të bëhëj dukesha e Sussexit ka qënë aktore dhe ndoshta kjo mund të jetë një nga arsyet që cifti ka vendosur të largohet nga familaj mbretëore dhe detyrimet, rregullat strikte që ato kanë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...