Delfinët dhurojnë spektakël në Karaburun

Delfinët dhurojnë spektakël në Karaburun

536
0

Delfinë që dhurojnë spektakël shumë pranë Gadishullit të Karaburunit.

Te familjarizuar me Karaburunin delfinet kane riperseritur ritin duke shoqerizuar mjetet lundruese duke dhene edhe shfaqje per udhetaret, por edhe pushuesit në pjesën e pasme të Gadishullit të Karaburunit.

Pamjet janë spektakolare ndaj dhe komentet janë të tepërta