Del në treg telefoni më i lirë i kompanisë Apple, ja sa...

Del në treg telefoni më i lirë i kompanisë Apple, ja sa kushton ai

569
0

Një risi e re pritet të dali në treg në vitin 2020. IPhone nxjerr modelin me te ri “iPhone Economic”.

 

Quhet i tillë pasi kushton vetëm 400$ dhe ka të njëjtin model si të iPhone8, dimensionet e ekranit do jenë  4,7 pol.

 

Ky do të jetë një novacion  i  ri  i kompanisë “Apple” për zgjedhjen e konsumatorëve në merkaton botërore do të jetë një lehtësim për shtresat e mesme.

 

Kompania iPhone është në vend të tretë, pas Samsung e Huawei.