Deklarta e fortë e Artan Hoxhës: Ka video, kryebashkiaku socialist pi drogë...

Deklarta e fortë e Artan Hoxhës: Ka video, kryebashkiaku socialist pi drogë në lokal (E PLOTË)

314
0

Gazetari investigativ Artan Hoxha ka treguar mbrëmjen e sotme se një kryebashkiak socialist ëhstë filmuar duke pirë drogë në ambient publik, në një lokal.

I ftuar në Opinion, Hoxha tha se video e këtij kryebashkiaku “është ende në qarkullim”.

“Dijeni mund të kenë, nuk e di nëse e kanë parë. Është në ambient publik, se po të ishte në zyrë nuk ke si e filmon. Nëse e merr narkotikun në banesë apo në një ambient të mbyllur, nuk ka asnjë problem se thua jam përdorues. Përveç faktit që je i zgjedhur vendor, pastaj kalon në një nivel tjetër. Por, nëse e merr në ambient publik ky është problem. Kam ndjekur dhe rastet e denoncuara nga opozita, sigurisht për gjithë rastet kanë qenë pozitive, për faktin se i ka rrëzuar prokuroria më mbrapa. Gjej rastin ti përgëzoj. Kontrolli duhet bërë para se ata të zgjidhen dhe jo pasi të zgjidhen. Ai proces zgjedhor ka pas një kosto për taksapaguesit shqiptar”, ka thënë Artan Hoxha.