Dasma e Marina Vjollcës dhe Getoar Selimit, moderne apo tradicionale? Ja detaji me i rëndësishëm i ceremonisë! Dasma e Marina Vjollcës dhe Getoar Selimit, moderne apo tradicionale? Ja detaji me i rëndësishëm i ceremonisë!Dasma e Marina Vjollcës dhe Getoar Selimit, moderne apo tradicionale? Ja detaji me i rëndësishëm i ceremonisë!Dasma e Marina Vjollcës dhe Getoar Selimit, moderne apo tradicionale? Ja detaji me i rëndësishëm i ceremonisë! Dasma e Marina Vjollcës dhe Getoar Selimit, moderne apo tradicionale? Ja detaji me i rëndësishëm i ceremonisë!Dasma e Marina Vjollcës dhe Getoar Selimit, moderne apo tradicionale? Ja detaji me i rëndësishëm i ceremonisë!
Çifti i famshëm i showbizit shqiptar, Marina Vjollca dhe Getoar Selimi kanë kurorëzuar ditën e djeshme dashurinë e tyre me martesë. Shije.al padyshim ka në fokus të saj menunë e dasmës. Menuja në tërësi përfshinte sallatën, antipastën,një pjatë të parë, të dytë, të tretë dhe nw fund si mund të mungonte ëmbëlsira?
Moderne apo tradicionale? Pjata të thjeshta apo të komplikuara? Hidhini një sy menusë dhe gjykojeni vetë:
Menuja e plotë:
Sallata ekzotike me karkaleca të pjekur, havjar të zi, mente dhe erëza të freskëta.
Antipasta toke me reçel kajsie dhe fruta ekzotike. Miks krudo me azot. Fileto portokalli,salcë frut pasioni,mangoje dhe petale.
Pjata e pare
Tortelini të mbushura me tul gaforre,krem selinoje,filiza gruri,karkalec dhe salcë gjalpi.
Pjatë e dytë
Fileto levreku me krem lulelakre,asparag,lakër brukseli,kërpurdha baby,salcë limoni,lakër kineze. Serbeto,lime me supë luleshtrydhe,zest portokalli dhe mente.
Pjata e tretë
Fuzion i mishit të kecit dhe qingjit i presuar me krem limoni, salcë zhu, biskotë nero di sepia.
Ëmbëlsira
Mus çokollate, krem kajsie dhe akullore.