Dalin bisedat mes kryetarëve të FRESSHIT, mesazhi i Endri Fugës po bëhet...

Dalin bisedat mes kryetarëve të FRESSHIT, mesazhi i Endri Fugës po bëhet viral në rrjet(Foto)

321
0

 

 

Protesta po vijon në ditën e gjashtë të saj, ndërsa nesër pritet të marrë përmasa edhe më masive për shkak të ardhjes në kryeqytet dhe të studentëve në rrethe. Ndërkohë së fundmi është bërë viral një mesazh në rrjetet sociale i këshilltarit për median i Kryeministrit Rama. Bëhet fjalë për interesimin e Endri Fugës sesi po shkon protesta e studentëve në një grup me kryetarët e FRESSHIT.