Ç’ndodhi në KQZ? Klement Zguri largohet sërish nga mbledhja

Ç’ndodhi në KQZ? Klement Zguri largohet sërish nga mbledhja

185
0

 

Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Klement Zguri është larguar sërish nga mbledhja, pas një debati për ndërprerjen e procedurave për zgjedhjet.

Ai tha se zgjedhjet janë anuluar dhe se dekreti i presidentit ka hyrë në fuqi pasi është botuar në Fleroren Zyrtare.

“Kush mundet të më thotë, akte të pavlefshme vendosen në fletoren zyrtare të shtetit? Personalisht nuk dua të merrem me të drejtën e Metës për dekretin. Kategorikisht! Nga njëra anë kam presidentin, nga ana tjetër Presidenti. Kush jam unë, që duhet t’i ballafaqoj vendimmarrjen e këtyre insitucioneve. I qëndroj mendimit tim! Kjo kërkesë do ta tejkalojë edhe atë që këtu është shkruar dhe kërkuar. KQZ duhet t’i ndërpresë procedurat për zgjedhjet e 30 qershorit“, tha Zguri. /