Cilat janë fluturimet e konfirmuara sot nga Rinasi, TIA njofton kush nuk...

Cilat janë fluturimet e konfirmuara sot nga Rinasi, TIA njofton kush nuk mund të udhëtojë

181
0

Tirana International Airport me anën e një njoftim ka bërë publik 4 fluturimet e konfirmuara vajtje-ardhje për ditën e sotme. TIA i bën thirrje pasagjerëve që të kontaktojnë me kompanitë ajrore para çdo udhëtimi dhe të respektojnë rregullat e higjenës. Do të lejohen të udhëtojnë vetëm personat që janë rezidentë në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit europian.

Njoftimi i plotë i TIA:

Fluturimet e konfirmuara 18.06.2020⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara vajtje-ardhje deri tani për ditën e nesërme janë:⠀

Wizz Air (Ë6 2882) – Fluturimi nga Vjenë në Tiranë dhe kthim⠀

Air Albania (ZB 3001) – Fluturimi për në Romë dhe kthim (Riatdhesim)⠀

 

Air Serbia (JU 213) – Fluturimi nga Beogradi në Tiranë dhe kthim⠀

 

Air Albania (ZB 3003) – Fluturimi për në Milano dhe kthim (Riatdhesim)⠀

 

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi. Atyre që udhëtojnë, të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀

Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀

 

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.⠀

 

Situata ndryshon me orë, ndaj ju lutemi dhe për pak durim. Çdo njoftim të shtetit shqiptar në lidhje me çdo fluturim, do t’jua përcjellim menjëherë në faqet tona zyrtare.