Cilat janë arsyet e gjakderdhjes së hundës? Ja disa prej tyre

Cilat janë arsyet e gjakderdhjes së hundës? Ja disa prej tyre

559
0

12773212-908760802572911-198191950-o

Disa njerëz thjeshtë kanë gjakderdhje nga hunda- atyre kjo u ndodh aq shpesh sa që kalon në normalitet.

Edhe pse duket serioze dhe mjaftë shqetësuese për të parë dikë të cilit i rrjedhë gjak nga hunda, këta njerëz i dëgjojmë të thonë “unë jam mirë”, “kjo nuk është asgjë” pra gjakderdhja ndodh pa arsye.

Ky proces zakonisht ndodh nga ajri i thatë  dhe mund të eliminohet me disa medikamente që secili i posedon në shtëpi, ato në të shumtën e rasteve janë të vogla dhe të padëmshme. Transmeton Gazeta Express

Nëse jeni duke vuajtur nga ky problem për një kohë të gjatë mund të kërkoni edhe kujdesin mjekësor.

Shperndaje