Çfarë shije kanë bananet blu?

Çfarë shije kanë bananet blu?

359
0

Bananet janë një frut me shumë veti dhe gjithashtu shumë të preferuara. Por ekziston një lloj i veçantë banane që do ju bëjë shumë kureshtarë për ta provuar.

Bëhet fjalë për bananet blu. Ky lloj fruti nuk është vetëm unik nga ngjyra, e cila është e kaltër në të gjelbër, por gjithashtu edhe  nga shija.

Personat që e kanë provuar këtë frut janë shprehur se shija e bananes blu është si vanilje, ndërkohë të tjerë kanë thënë se i afrohet shijes së akullores me vanilje.

 

 

 

Shperndaje