Çfarë nuk kanë thënë për njëri-tjetrin, sot Stresi habit me deklaratën e...

Çfarë nuk kanë thënë për njëri-tjetrin, sot Stresi habit me deklaratën e tij për Noizyn…

135
0

 

Të gjithë e dinë rivalitetin dhe deri diku, mund të themi edhe “urrejtjen” në muzikë që ka ekzistuar mes Stresit dhe Noizyt. Mirëpo kohët e fundit nuk është se kemi parë ndonjë deklaratë në drejtim të njëri-tjetrit dhe mesa duket marrëdhënia e tyre është normalizuar.

Në intervistën e fundit të Stresit në “Glamour Zone”, reperi vendosi ta përshkruajë Noizyn me tre fjalë. Dhe jo vetëm atë, por edhe disa miq e kundërshtarë të tjerë.

“Ne reperët nuk jemi të këqinj e kemi zemrën e madhe. Nuk mund të njoh njerëzit aq shumë sa mendon. Artist i mirë, I suksesshëm, kot nuk jemi në treg.”, u shpreh ai për Noizyn.

Epo siç duket, Stresi është shumë i sinqertë.