Çfarë ka ndodhur me Euron, Dollarin dhe Paundin? Njihuni me këmbimin valutor,...

Çfarë ka ndodhur me Euron, Dollarin dhe Paundin? Njihuni me këmbimin valutor, 09 Tetor 2021

77
0

Në kursin e këmbimit valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik dhe Euroja ka shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 104.5 Shitet 105.3

Euro: Blihet 121 Shitet 121.6

Paundi Britanik: Blihet 141.6 Shitet 143

Franga Zviceriane: Blihet 112.2 Shitet 113