“Cepi i botës” xhirohet nga Droni, spektakël i vërtetë!

“Cepi i botës” xhirohet nga Droni, spektakël i vërtetë!

451
0

Një djalosh nga Letonia kë bërë një filmim me dronin e tij në lumin Daugava në Letoni, dhe ky filmim i ka çmendur të gjithë ata që e shikuan këtë video. Nga ky filmim janë ngritur hipoteza se “A është toka e rrubmullakët apo e sheshtë?”.

 

Image

Por çfar mendoni ju:

 

A ëshë toka e sheshtë?

 

Image

Ndoshta dikush mund ta besojë këtë, edhe pse bëhet fjalë vetëm për një iluzion optik.

 

Këto pamje janë filmuar me anë të një droni pranë digës së lumit Daugava në Letoni dhe dhurojnë spektakël të vërtetë visual, teksa qielli reflektohet në ujë.

 

I gjithi ky imazh duket sikur aty është fundi i botës.