Çantat më të bukura që do ia shihni të gjithëve këtë sezon,...

Çantat më të bukura që do ia shihni të gjithëve këtë sezon, Kët janë modelet më IN

408
0

Çantat janë ndër aksesorët më të dashur për gratë. Njësoj si me këpucët, edhe me këto të fundit nuk mjaftohemi ndonjëherë. Çdo sezon vjen me prurje të reja, e kjo vjeshtë është e ‘artë’ për të gjitha të ‘fiksuarat’ e çantave. Fotogaleria e mëposhtme përmbledh modelet më të bukura

Çantat e mbrëmjes nuk do u ngjasojnë më kuletave të mëdha, por do të kenë zinxhirë për t’u varur në kyçin e dorës.

Çantat e vogla me rrip të ngjashme me ato të viteve ’70.

Të thjeshta dhe Chic ! Modeli i rregullt, lëkura dhe ngjyrat e tokës i bëjnë këto çanta të duken vintage,por në 2019-n me një çantë të tillë, do të dukeni IN.

Çantat e mëdha, modeli më i pëlqyer për sezonin e vjeshtës! Lehtësisht të kombinueshme, forma të rregullta dhe më e rëndësishmja: hapësirë aq e bollshme sa mund të marrësh ç’të duash.

Çantat dy-ngjyrësh duket se do të jenë protagonist të këtij sezoni, ndaj bëni mirë të investoni në një model të tillë, pasi mundësitë e kombinimit janë të larta (vetëm zgjidhni ato ngjyra që shkojnë me pjesën më të madhe të garderobës)

Çantat në formë kubi, janë risia e këtij sezoni,ndaj mos u habisni kur të shihni sesi feed-i i Instagramit tuaj, të mbushet me këto çanta ! Nga ato të tejdukshmet, deri tek çantat e lëkurës, këto të fundit vijnë në ngjyra e materiale të ndryshme.

Zinxhirat gjithashtu do të jenë një aksesor shumë i përdorur këtë vit!

E përsa i përket printeve, këto nuk do të mungojnë këtë vit. Nga leopardi deri tek gjarpri, bëhuni gati që qyteti të shndërrohet në një ‘xhungël’