Breshëri sa një kokërr vezë dëmton qytetin, thyen xhamat e shtëpive dhe...

Breshëri sa një kokërr vezë dëmton qytetin, thyen xhamat e shtëpive dhe prish të mbjellat (VIDEO)

420
0

Një qytet në Kinë është përfshirë  nga një stuhi e madhe breshëri.

Stuhia zgjati rreth 20 minuta  por ajo që ishte shumë e çuditshme ishin kokrrat e breshërit që mund të krahasoheshin pa frikë me madhësinë e një kokrre vezë.

Kjo stuhi solli shumë dëmtime nëpër makina si dhe u thyerje xhamash nëper banesa.

Stuhia në qytetin Jinping solli ndalimin e qarkullimit të makinave si dhe pati shumë dëmtime në zonat bujqësore duke u prishur të mbjellat.

Deri më tani nuk janë raportuar viktima në njerëz.