Bota e “nëndheshme” kineze

Bota e “nëndheshme” kineze

121
0

 

Pavarësisht se në Kinë janë të ndaluara shtëpitë publike, seksi me para dhe striptizmi, disa klube nate bëjnë gjithçka për të kënaqur klientët e tyre. Fotografi dhe kërcimtari Sergey Melnitchenko, kur u punësua në një nga lokalet e natës vendosi të dokumentojë atë se çfarë ndodh në botën e “nëndheshme” në Kinë.

loading...
1
2
3
4
Shperndaje