Bombardohet Cozman me komente: “R.I.P”

Bombardohet Cozman me komente: “R.I.P”

928
0

cfglfckw8aa5ple_1473861006-3726530

Në rrjetin social Instagram, Ylber Abdullahu është bombarduar me komente nga ndjekësit e tij, por edhe nga fansat e Noizyt dhe grupit OTR

Komentet më të shumta janë me shkrimin “R.I.P Cozman” (E prehsh në paqe). Të shumta kanë qenë edhe komentet që e mbronin – fansat e tij, ku në disa raste fansat e rivalëve edhe ofendonin njëri tjetrin.

Shikoni komentet në fotografinë e fundit që Cozman e ka postuar në Instagram:

Cozman Instagram