‘Blindohen’ me dryne dhe hekura qëndrat e votimit/ Mbyllen shkollat ku do...

‘Blindohen’ me dryne dhe hekura qëndrat e votimit/ Mbyllen shkollat ku do të votohet

88
0

Janë mbyllur me zinxhirë pothuajse të gjitha instituticionet arsimore në varësi të bashkisë së Shkodrës, që janë caktuar si qendra votimi.

Siç bëhet me dije, të gjitha shkollat që do të përdoren si qëndra votimi janë kyçur gjatë natës së mbrëmshme.

Në Velipoje dy shkollat kryesore janë të bllokuara.

Edhe në Grudë shkolla është e bllokuar. Ndërsa rezultojnë të lira shkollat Shiroke-Zogaj dhe ish-10 korriku .

loading...