Binesmeni i njohur Neranxi denoncon Firmen Gjikuria ne Himare

Binesmeni i njohur Neranxi denoncon Firmen Gjikuria ne Himare

266
0

Keni degjuar per vrases serial? Ndersa une po ju prezantoj me nje hajdut serial!

 

Kjo eshte firma Gjikuria, miq te Edi Rames te cilet kane marre persiper te grabisin duke ndertuar ne prona private, pa iu njohur asnje demshperblim, arsye per te cilen banoret e kane hedhur ne gjyq!

 

Ndersa sot. pasi natyra tregoi se nuk e pranon betonin dhe nxjerr reren persiper, po kjo firme vjedh reren per ta perdorur per biznes, nderkohe qe rera duhet rikthyer ne det!

I bej thirrje prokurorise qe te marre ne hetim kete masaker mjedisore qe po i behet Himares!

Nikollaq Neranxi, Kryetar i Shoqates per Mbrojtjen e Shtepive, Pronave, Historise dhe Kultures Himare

Keni degjuar per vrases serial? Ndersa une po ju prezantoj me nje hajdut serial! Kjo eshte firma Gjikuria, miq te Edi Rames te cilet kane marre persiper te grabisin duke ndertuar ne prona private, pa iu njohur asnje demshperblim, arsye per te cilen banoret e kane hedhur ne gjyq! Ndersa sot. pasi natyra tregoi se nuk e pranon betonin dhe nxjerr reren persiper, po kjo firme vjedh reren per ta perdorur per biznes, nderkohe qe rera duhet rikthyer ne det! I bej thirrje prokurorise qe te marre ne hetim kete masaker mjedisore qe po i behet Himares!Nikollaq Neranxi, Kryetar i Shoqates per Mbrojtjen e Shtepive, Pronave, Historise dhe Kultures Himare

Posted by Nikollaq Neranxi on Thursday, November 14, 2019