Bëri shqiponjën kryqëzohet nga media Miss-i

Bëri shqiponjën kryqëzohet nga media Miss-i

259
0

Gazetat serbe shkruajnë se ‘një skandal i pafat’ ka ndodhur në Kosovë nga ‘rebelja’ nga serbia, Irina Jovanka.

Ata përshkruajnë se si reprezantuesja zyrtare e Serbisë në këtë garë bukurie që po zhvillohet në Kosovë, ka shokuar publikun dhe mediat shqiptare kur, duke ecur në pistë, ka bërë me duar simbolin  shqiptar të shqiponjës dhe ka qeshur.