‘Bën si k**vë prandaj të urrejnë shqiptarët’, Megi Pojani bën komentin epik

‘Bën si k**vë prandaj të urrejnë shqiptarët’, Megi Pojani bën komentin epik

642
0

Megi Pojani ka replikuar me një ndjekëse në rrjete sociale, që e këshillon të mos hedhi video ku bën si k**vë! Megi Pojani është gjithmonë në qendër të rrjeteve sociale, për shkak të natyrës së saj pa komplekse. Ajo i thotë gjërat troç dhe replikon shpeshherë me ndjekësit. Mëgi ka postuar një video ku tregon një episod të çuditshëm që i ka ndodhur me një fanse që ka takuar në rrugë. “Dola mbrëmë dhe më vjen një vajzë dhe më thotë: O Megi Pojani ty të urren gjithë Shqipëria por mua më pëlqen shumë. Cfarë?! Tani unë në gjykimin tim nuk mendoj që më urren gjithë Shqipëria. Nëse ju që më ndiqni, më ndiqni dhe mbrapa krahëve më shani, atëherë ka një problem shumë të madh dhe ne duhet ta diskutojmë.”