Bebe Rexha pas vizitës në Shqipëri: U impresionova nga mirësia e njerëzve,...

Bebe Rexha pas vizitës në Shqipëri: U impresionova nga mirësia e njerëzve, e dua vendin tim

173
0

 

Bebe Rexha u largua dje nga Shqipëria pas një vizite dy ditore ku u takua me të prekurit nga tërmeti dhe premtoi ndërtimin e dy shtëpive.

Këngëtarja është larguar me përshtypje të mira nga vendi i saj.

Bebe shprehet se u impresionua nga mirësjellja dhe mirësia e njerëzve që takoi.

Ndërsa u bëri sërish thirrje njerëzve të ndihmojnë Shqipërinë të kapërcejnë këtë tragjedi, duke u shprehur se e do vendin e saj.