Banane e limon dhe thuajini LAMTUMIRË njollave kafe, maska që bën mrekulli...

Banane e limon dhe thuajini LAMTUMIRË njollave kafe, maska që bën mrekulli për dy javë

113
0

Me siguri gjëja e fundit që çoni në mend është të kombinoni bananen dhe limonin, mirëpo kjo përzierje e çuditshme jo vetëm që funksionon mbi njollat kafe, por i rikthen lëkurës së fytyrës shkëlqimin e mbyllur. I gjithë sekreti qëndron tek bashkëveprimi i vitaminës C, acidit citrik të limonit me përbërësit me veti antiinflamatore të bananes, që luftojnë veprimin e radikaleve të lira, dhe agjentëve të tjerë të jashtëm.

Për të realizuar këtë maskë ju nevojitet 1 banane e pjekur mirë dhe 1 limon. S

htypni fillimisht bananen dhe më pas bashkojeni me lëngun e limoni të shtrydhur. Këshillohet që kjo maskë vendoset mbi lëkurë të lagur, kështu që nëse jeni ende e trukuar, fshini fytyrën sa më parë. Më pas me ndihmën e një peneli përhapni të gjithë masën dhe lëreni të veprojë për 30 minuta derisa të thahet plotësisht. Ky trajtim duhet përdorur çdo ditë derisa të shihni rezultatet e para, të cilat shfaqen pas dy javësh.