Baballarët atraktivë të yjeve shqiptare (Foto)

Baballarët atraktivë të yjeve shqiptare (Foto)

480
0

Personazhet si Dua Lipa, Elita Rudi, Adrian Gaxha, Anxhelina Hadërgjonaj dhe Ledri Vula, përveç se të talentuar në profesionet e tyre, janë gjithashtu simpatikë sa herë që shfaqen në ekran.

Shpesh kur diskutohet mbi paraqitjen e jashtme të personazheve themi se ata e kanë trashëguar atë prej nënave të tyre.

Por, nëse do të shihni baballarët do të ndryshonit mendim. Edhe pse jo më të rinj, ata janë të pashëm, seksi, herë elegantë e herë sportivë, por qartë mund të themi se një pjesë të bukurisë këta personazhe e kanë trashëguar nga baballarët e tyre.