Babai ka lënë vajzën me 14 qen: Pamje të këtillë nuk ka...

Babai ka lënë vajzën me 14 qen: Pamje të këtillë nuk ka pritur! (Video)

436
0

Vogëlushja ishte tepër e lumtur, fatlume dhe e gëzueshme, ndërkaq qentë e kanë ndjekur në çdo hap. Fusha e gjelbër në Norvegji, mali në prapavijë dhe një “bandë” e madhe. Vajza është e rrethuar me 14 qen, të rritur, mirëpo edhe me qen të vegjël rojtarë delesh. Babai menjëherë filloi të xhironte pamjen. Pas një kohe të caktuar, pamja ishte e mrekullueshme! Vogëlushja ishte shumë e gëzuar me lojën që bënte me qentë! Ajo bashkë me qentë vrapon, luan, ndërkaq ata në tërësi e ndjekin energjinë e saj! Vrapojnë nëpër fushë, e ndjekin çdo lëvizje të saj dhe kënaqen me lojën e përbashkët. Shikojeni këtë pamje të mrekullueshme: