Autostrada Karakoram, Pakistan dhe Kinë: Kjo rrugë mbulon 1303.57 kilometra, përgjatë një...

Autostrada Karakoram, Pakistan dhe Kinë: Kjo rrugë mbulon 1303.57 kilometra, përgjatë një rruge të vjetër duke kaluar Himalajet, Karakoram dhe Hindu Kush

98
0

loading...