Askush nuk do të besonte se dikush jeton këtu – por shikoni...

Askush nuk do të besonte se dikush jeton këtu – por shikoni brenda

77
0

Por gjetja e vendit të përsosur me një çmim që mund të përballosh nuk është i lehtë sot. Pra, këto ditë, gjithnjë e më shumë njerëz janë duke u bërë krijues dhe duke ndërtuar hapësira të përballueshme të jetesës që brezat e mëparshëm kurrë nuk mund të kishin imagjinuar. Ju nuk mund të mendoni se një kontejner i anijeve mund të jetë një shtëpi, por për personin e duhur, ai në fakt mund të jetë zgjidhja perfekte. Ky kontejner i kuq i transportit nuk duket e qëndrueshme nga jashtë, por kur ju bëni një shikim brenda, do të habiteni nga sa e bukur është. Gjithnjë e më shumë njerëz po përqafojnë shtëpi të vogla dhe përfitojnë nga çdo katror i hapësirës së tyre të jetesës. Me ndihmën e zgjidhjeve krijuese të mobiljeve, shtëpitë e vogla ujdisje bëhen diçka si një sport. Dhe më bën të pyes veten: sa hapësirë ​​kemi vërtet nevojë për të jetuar një jetë të rehatshme? Kjo shtëpi është ndoshta më pak se ideale për një familje të madhe, por për një ose dy njerëz,  është pefekte. Jo shumë njerëz mund të lëvizin nga një qytet në tjetrin dhe të marrin gjithçka që kanë, edhe pa paketim. Por pronari i kësaj shtëpie mundet! Duhet të jeni të dobishëm nëse do ta ktheni një kontejner në një shtëpi, por është shumë më e lirë dhe më e lehtë sesa ndërtimi i një shtëpie të zakonshme. Natën, kontejneri bëhet edhe më i panjohur dhe është e pamundur të dihet se çfarë fshihet pas mureve të kuqe.

loading...