Arilena Ara dhe aktori turk tashmë janë më të afërt. Ky...

Arilena Ara dhe aktori turk tashmë janë më të afërt. Ky detaj tregon se (ndoshta) po lind një histori…

995
0

Ozan Guler është një nga aktorët më të njohur turq në vendin tonë, i cili është edhe protagonist i serialit “O Hayat Benim” që po shfaqet në Shqipëri këto kohë.

Ai postoi dy ditë më parë  në Instagram-in e tij  një video të këngëtares shqiptare, Arilena Ara, e cila këndon “Nëntorin” në versionin shqip. Ne kërkuam në Instagram-in e Arilenës dhe pamë që ai jo vetëm e ndiqte, por i bënte edhe “like” vazhdimisht në postimet e saj.

 

loading...