Arian Galdini nderohet me medalje nga Presidenti i SHBA Donald Trump!

Arian Galdini nderohet me medalje nga Presidenti i SHBA Donald Trump!

1084
0

Një lajm i shkëlqyer dhe i pazakontë ka mbërritur nga Washingtoni për pedagogun, aktivistin civil dhe politikanin e Opozitës Arian Galdini. Ditën e Pashkës Ortodokse, Arian Galdini është njoftuar zyrtarisht se Presidenti i SHBA Donald Trump, ka firmosur për të vlerësimin me medaljen Lifetime Achievement Award. Kjo medalje nga Presidenti Trump për Arian Galdinin vjen në një moment kur ky i fundit ka marë edhe disa vlerësime të tjera ndërkombëtare.

Ceremonia e dorëzimit të Çertifikatës me firmën e Presidentit Trump do të bëhet pas pak javësh në Tiranë dhe në Washington.