Ardit Gjebrea në Ditën e Amerikës: Bekuar qoftë për kontributin që do...

Ardit Gjebrea në Ditën e Amerikës: Bekuar qoftë për kontributin që do të japë në zgjidhjen e krizës që po kalojmë!

314
0

Siç mund ta dini, 4 korriku është Dita e Amerikës por duke qenë se mesazhi i demokracisë dhe tolerancës që jep kjo datë e tejkalon Amerikën, festa përcillet në të gjithë vendet e botës që janë partnerë me SHBA-të. Edhe në Shqipëri nuk janë të paktë personat që e ndjejnë vërtetë ta festojnë 4 korrikun apo të urojnë shtetasit amerikanë.

Një ndër ta është edhe Ardit Gjebrea. Sigurisht, duke qenë se Jon Gjebrea dhe e fejuara e tij Merlin po jetojnë aktualisht në SHBA, edhe Arditi ka më tepër arsye për të qenë pranë këtij vendi sot më 4 korrik.

Në Instagram, ai shkruan si më poshtë:

Shumë prej komentuesve janë bashkuar me urimin e Gjebreas duke i thënë atij se i ka përmbledhur siç duhet arsyet se përse 4 korriku duhet të kujtohet me shumë respekt edhe në Shqipëri si dhe ka marrë komente pozitive nga të gjithë emigrantët shqiptarë që jetojnë në SHBA.