Ambasadori i Izraelit takohet me ministren e Mbrojtjes, Xhacka

Ambasadori i Izraelit takohet me ministren e Mbrojtjes, Xhacka

85
0

Ambasadori i Izraelit ne Tirane zhvilloi nje  takim me Ministren e Mbrojtjes, Znj. Olta Xhacka ku nder te tjera u diskutuan marredheniet dypaleshe si dhe projekte te perbashketa te mundshme ne fushen e mbrojtjes. Gjate takimit, ambasadori i shprehu mbeshtetjen e shtetit te Izraelit per lehtesimin e situates se fundit ne Shqiperi gjate permbytjeve dhe me kete rast Ambasada dhuroi nje donacion nga Shteti i Izraelit per lehtesimin e situates.

 

loading...