Ambasada e SHBA ka një këshillë për të gjithë fituesit e Lotarisë...

Ambasada e SHBA ka një këshillë për të gjithë fituesit e Lotarisë Amerikane

299
0

Ambasada Amerikane ka një këshillë për të gjithë ata që janë fitues të Lotarisë Amerikane. Me anë të një postimi në faqen zyrtare në Facebook, Ambasada kujton gjithë të përzgjedhurit, që përpara se të aplikojnë për vizë te kontrollojnë kriteret kualifkuese mbi arsimin ose mbi përvojën e punës.

Mesazhi i ambasadës së SHBA

Ju uroj një të premte plot diell! Keni aplikuar për programin e Lotarisë? Keni rezultuar i përzgjedhur? Vizitoni faqen tonë të internetit: https://go.usa.gov/xNmVn për këshilla, udhëzime dhe pyetje të shtruara shpesh. Përpara se të aplikoni për vizë, sigurohuni që të kontrolloni kriteret kualifkuese mbi arsimin ose mbi përvojën e punës – jo të gjitha dëftesat e shkollave të mesme kualifikohen! Mirëpres pyetjet tuaja!