Ambasada e SHBA bën njoftimin e rëndësishëm për këngëtarët

Ambasada e SHBA bën njoftimin e rëndësishëm për këngëtarët

325
0

Ambasada amerikane në Tiranë ka njoftuar në faqen zyrtare në Facebook në lidhje me rregullat që duhet të zbatojnë këngëtarët shqiptarë që duan të performojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

 

Ata mund të performojnë në Shtetet e Bashkuara, por duke pasur llojin e duhur të vizës.

 

Për më shumë informacion, ambasada amerikane në Tiranë ka postuar një status në Facebook dhe fton të informoheni për këtë mundësi.

 

“A e dini se muzikantët shqiptarë mund të performojnë në Shtetet e Bashkuara? Duhet të siguroheni që të keni llojin e duhur të vizës (P3) dhe të zbatoni të gjitha rregullat – si për shembull të performoni vetëm për peticionerin tuaj. “, thuhet në statusin e Ambasadadës Amerikane