Alketa dhe Luana, në projektet televizive të radhës, do të punojnë falas!

Alketa dhe Luana, në projektet televizive të radhës, do të punojnë falas!

219
0

Është lajmi që të dyja vajzat e ekranit e kanë dhënë vetë: nuk do të marrin rrogë, Alketa Vejsiu për të prezantuar festivalin e Këngës në Radio televizion, dhe Luana për moderimin e “Shiko kush luan“ në Top Channel! Alketa e paska premtuar me kohë një gjë të tillë. Ajo është mjaftueshëm e kënaqur me organizimin e festivalit së bashku me regjizoren e mirënjohur Vera Grabocka, një angazhim të cilin duket e kanë marrë me mjaft optimizëm,

Image

 

Sa për Luanën, ajo duket po fiton mjaft si imazh I produkteve që reklamon në Instagram!!!!