Ali Podrimja

Ali Podrimja

376
0

Nje dite heshtja

do te me gjuaje

me eshtra te mia

ose do ç’mendem duke rrenuar.

 

Shtat Leshon nje Lulekuq

heshtja ime eshte me e vjeter

se une e me e forte

se vdekja ime.

 

Ajo eshte pamundesia ime

 

Heshtja kur fle

numeroj yjet

luaj me hije luaj me thika

 

E nje fushe te bardhe

shtat leshon

nje lulkuq

 

Se heshtja ime

ka peshen e gurit te mallkuar

dhe gjuhen e njeriut te gozhduar ne shkemb.

loading...
Shperndaje