Albert Krasniqi shkruan nga burgu, pas sherrit me Noizyn (Foto)

Albert Krasniqi shkruan nga burgu, pas sherrit me Noizyn (Foto)

487
0

auto_albert_1474315419-2485731474354013

Albert Krasniqi është një nga djemtë e pashëm e të zot të Prishtinës, që për vite ja del suksesshëm, edhe në botën e biznesit.

Albert Krasniqi njihet edhe si bashkëshorti i “Miss Kosovës”, Besa Gashit, me të cilën jeton jetë të lumtur familjare, shkruan “Kosovarja”.

Albert Krasniqi së fundi u përfshijë në përleshjen e armatosur në konfliktin “Noizy – Cozman”. Krasniqi ishte në krah të shokut të tij Cozman.

Aktualisht Krasniqi ndodhet në burg dhe ja letra e tij e shkruar nga burgu i Lipjanit.