Aktori lë të dashurën se nuk kishte lexuar asnjë libër: Nuk është...

Aktori lë të dashurën se nuk kishte lexuar asnjë libër: Nuk është jeta vetëm marrëdhënie seksuale

313
0

Gjatë emisionit “Mos i fol shoferit” në RTV Ora, aktori i njohur i humorit Ledio Lako ka treguar dhe për takimin që kishte pasur me një vajzë , ku ai e kishte pyetur për autorë të letërsisë Shqiptare dhe ajo nuk i njihte sepse nuk kishte lexuar asnjë libër në jetën e saj dhe ai e kishte lënë .

“Doli Ismail Kadare në televizor dhe e pyeta se kush është, më tha nuk e njoh. Pastaj e çova në radio, dinte të gjitha këngët përmendësh edhe thashë ku po shkon kjo botë. Nuk është vetëm marrëdhënie seksuale jeta, edhe do flasësh diçka”, shprehet Ledio Lako.