Abuzimi me nje produkt te ri qe djeg yndryrnat shkakton humbje peshe...

Abuzimi me nje produkt te ri qe djeg yndryrnat shkakton humbje peshe te tepert

400
0

Shumë vajza, duke u përpjekur për të patur një trup prej “supermodele”, humbin peshë përtej limitit të pranueshëm. Në ditët e sotme, humbja e peshës është shumë e thjeshtë, veçanërisht në sajë të sasisë dhe shumëllojshmërisë së produkteve të dobësimit në dispozicion në treg. Një nga këto, një produkt i fuqishëm natyral që djeg yndyrnat i quajtur Diet Lite, kohët e fundit është shfaqur në treg dhe ka alarmuar komunitetin mjekësor.

Mbërritja e Diet Lite në tregun shqiptar dhe jo vetem ka shkaktuar rritje në rastet e humbjes ekstreme të peshës. Për të pasur një trup të përsosur dhe për të hequr qafe kilet e tepërta, disa vajza kanë marrë doza shumë më të larta se ato të rekomanduara. Kjo është për shkak se njerëzit kishin provuar produkte më pak efektive në të kaluarën, si rrjedhojë ato kanë përdorur doza disproporcionale të Diet Lite.

Ky djegës i yndyrës eliminon qelizat e yndyrës nga trupi, kështu që konsumatorët duhet të ndjekin 100% udhëzimet e prodhuesit . Megjithatë, sapo ato shohin rezultatet e javës së parë, ata fillojnë të të veprojnë sipas qejfit të tyre për të humbur peshë më shpejt dhe për rrjedhojë abuzojnë.

Çdokush që ka humbur peshë duke përdorur Diet Lite ka raportuar humbje ekstreme të peshës, nga 5 kg në javë deri në maksimum 12 kg në muaj. Duke pasur parasysh rezultate të tilla, në fillim konsumatorët janë shumë të ngazëllyer, por pastaj humbasin kontrollin e zakoneve të tyre të ngrënies dhe duhet të hanë ushqime shumë kalorike për të rifituar peshën e humbur. Edhe pas kthimit në një dietë normale, ata vazhdojnë të humbasin peshë.

Hulumtimi i kryer nga një laborator britanik arriti në përfundimin se:

Diet Lite shkakton humbje ekstreme të peshës dhe përshpejton metabolizmin deri në 5 herë. Shumë persona anembanë botës marrin një mbidozë të Diet Lite pikërisht për shkak të efektivitetit të tij të jashtëzakonshëm.

Pse arrihet dobesimi me Diet Lite?

Përbërësit natyralë që përmbajnë produkti përshpejtojnë metabolizmin dhe ndihmojnë në reduktimin e sasisë së yndyrës në trup. Si rezultat, yndyrat digjen më shpejt pa nevojë për stërvitje, por në të njëjtën kohë trupi është në gjendje të thithë elementët e nevojshëm ushqyes.

  1. Protetinë e bizeles: Përmireson tretjen e ushqimit dhe përmirëson aktivitetin enzimatik të lengut gastrik,i cili ndihmon ne rregullimin e peshes trupore duke normalizuar tretjen, redukton oreksin dhe permireson metabolizmin.
  2. Protetinë e orizit të bardhë biologjik: Mban një nivel normal të glukozës në gjak, ndihmon për të ulur dëshirën për të ngrënë ëmbëlsira apo ushqime me shumë kalori, redukton urinë.
  3. Ekstrakt i farës së kakaos: Favorizon stimulimin e hormonit të ndjesisë të së ndjerit mirë . Ngadalëson procesin e plakjes dhe përshpejton djedien e yndyrnave.
  4. Ekstrakt i spirulinës: Stimulon procesin e rekuperimit të qelizave . Përshpejton metabolizimin , heq toksinat.
  5. Krunde natyrale: Peristatik i zorëve , përshpejton tretjen . Kuron dhe rinon trupin.

Për një humbje të saktë në peshë (midis 5 dhe 12 kg në muaj), ideale është që produkti të përdoret 3 herë në ditë para ngrënies. Periudha e rekomanduar e përdorimit të Diet Lite është 2-6 javë.

Një sondazh i kryer në personat që arritën të humbin peshë konfirmuan në mënyrë të konsiderueshme se të gjithë kishin marrë më shumë se dozën e rekomanduar dhe kishin konsumuar Diet Lite 3 deri në 5 herë më shumë se normalja. Kjo shpjegon pse ata humbasin peshë shumë shpejt, duke humbur deri në 7-12 kg në javë. Të ballafaquar me këtë lloj rezultati, për shumë prej tyre ishte shumë e vështirë për t’u ndalur dhe kështu ata vazhdonin të humbnin peshë shumë shpejt.

Qendra Kombëtare e Ushqimit paralajmëron se një humbje e tillë drastike dhe e shpejtë e peshës mund të çojë në probleme serioze shëndetësore.

Krahasuar me produkte të tjera të dobësimit, Diet Lite aktualisht është djegësi më i fuqishem i yndyrës, me një normë suksesi prej 97.8%. Megjithatë, ekziston rreziku i rritjes së dozave në mënyrë disproporcionale. Mos harroni: ju duhet të humbni peshë ngadalë dhe mbani në mend shëndetin tuaj. Nëse keni vendosur të provoni Diet Lite për të humbur disa kilogram , mos harroni ta përdorni 3 herë në ditë, pavarësisht nga pesha juaj.

Kujdesuni për veten tuaj!