Abortoi fëmijën? Kristela ‘i përgjigjet’ Nogës…

Abortoi fëmijën? Kristela ‘i përgjigjet’ Nogës…

518
0

Kristela Gjoka kohët e fundit është shndërruar në një ndër emrat më të komentuar publikë. Kjo për shkak të ndarjes së saj me reperin Noga, si dhe akuzat nga ky i fundit se, Kristela ka abortuar fëmijën e tij.

Ndërkohë që Noga nuk ndalon së kërcënuari se, do ta fusë në burg Kristelën dhe familjen e saj për shkak të abortit të fëmijës së tij, Kristela ka gjetur një tjetër rrugë, heshtjen.

Por, kohët e fundit nëse shohim profilin e saj në Facebook, Kristela duket se është mjaft aktive në publikimin e fotove nga plazhi.

Pra kërcënimeve të Nogës, Kristela u përgjigjet me foto duke bërë qejf. A është kjo përgjigja që Noga po kërkonte?