A mund t’i besoni qenies së brendshme?

A mund t’i besoni qenies së brendshme?

225
0

Qenia juaj e brendshme është Burimi brenda jush që vazhdon të evoluojnë përgjatë mijëra përvojave të jetës që jetoni. Dhe me çdo përvojë analizuese dhe klasifikuesve, burimi brenda jush zgjedhë gjithmonë zgjedhjen që ju bën të ndiheni më mirë, që do të thotë se Qenia juaj e Brendshme e akordon veten në mënyrë të përjetshme për të përjetuar dashuri, gëzim, dhe gjithçka të mirë. Kjo është arsyeja përse ndiheni mirë kur zgjidhni të doni veten apo dikë tjetër në vend që të gjeni të meta. Ndjesia e mirë është konfirmimi i rendimit tuaj me burimin. Kur zgjidhni mendime që nuk janë në rendimin me burimin, gjë që prodhon një reagim emocional si frika, zemërimi apo xhelozia, këto ndjenja tregojnë mospërshtatjen tuaj vibruese me Burimin.

 

Burimi kurrë nuk ju kthen kurrizin , por ju ofron një vibrim të qëndrueshëm mirëqenieje dhe kështu kur ndieni emocione negative, do të thotë se po pengoni hyrjen tuaj vibruese në Burim dhe në rrjedhën e Mirëqenies. Ndërsa filloni të tregoni histori që ju bëjnë të ndiheni mirë për jetën, trupin, punën dhe njerëzit në jetën tuaj, të cilët ndihen mirë kur u rrëfeni, do të arrini një lidhje të qëndrueshme me rrjedhën e mirëqenies që rrjedhë kurdoherë brenda jush. Dhe, derisa fokusoheni mbi gjërat që dëshironi dhe ndieni emocione pozitive gjatë kësaj kohe, filloni të merrni fuqinë që krijon botët dhe e çoni drejt objektit të vëmendjes suaj.