A janë bërë këto fotografi në Shqipëri, zbuloni dhe do mahniteni

A janë bërë këto fotografi në Shqipëri, zbuloni dhe do mahniteni

262
0

Turizmi në Shqipëri ka pësuar një hov të madh zhvillimi kohët e fundit. Kjo ka tërhequr shumë turistë të huaj që të vizitojnë disa nga pejsazhet më magjepsëse të vendit. Shqipëria është e bekuar nga natyra, por tashmë me sensibilizimin e institucioneve dhe të qytetarëve, është bërë shumë punë që disa zona të mos preken nga shkatërrimi. Këto foto tregojnë disa vende fantastike të Shqipërisë. Fotot janë publikuar nga faqja Colour of Albania dhe tregojnë bukurinë e vendit tonë.