A do të ishte për ju kjo një shtëpi ëndrrash? Shikojeni…

A do të ishte për ju kjo një shtëpi ëndrrash? Shikojeni…

388
0

Janë të shumtë modelet e super-vilave të cilat huazoen nga projekte thuajse të gatshme në vende të ndryshme të botës dhe aplikohen në Shqipëri. E tillë është edhe kjo vilë e cila edhe pre ekziston realisht diku në Italinë e Veriut, tani ka filluar pak nga pak të ngrihet edhe në Tiranë. Shtëpia luksoze është porosi e një biznesmeni shqiptar nga Tirana, i cili me ndihmën e një arkitekti të aftë po e realizon këtë model në një nga legjat në periferi të kryeqytetit. Vila është fantastike dhe mjaftë e hijshme në të gjithë ambientet e saj, por kostoja e saj mbahet ende sekret nga arkitekti dhe ndërtuesi.