A do e shpërndajë parlamentin? Si përgjigjet Ilir Meta

A do e shpërndajë parlamentin? Si përgjigjet Ilir Meta

102
0

Gjatë konferencës për shtyp Presidenti Ilir Meta është pyetur se kur do ta shpërndajë parlamentin.

“E di që është një pyetje e vazhdueshme, por presidenti do të sillet me përgjegjshmëri maksimale”, tha ai, duke dhënë kështu një përgjigje diplomatike.

Ndërsa sa i takon një date për zgjedhje në bashkinë e Vorës dhe Shkodrës la të kuptohet se do të presë vendimin e Gjykatës Kushtetuese lidhur me dekretin për anulimin e zgjedhjeve të 30 qershor

 

“Kemi çështje më të rëndësishme ndërtimin e Gjykatës Kushtetuese sipas Kushtetutës”