8 aktorët më të njohur që u transformuan 360 gradë për rolin...

8 aktorët më të njohur që u transformuan 360 gradë për rolin e tyre; Nuk do i njihni

182
0

Për të luajtur rolin e një nëne me 3 fëmijë, Charlize Theron u desh të shtonte 22kg, ndërsa Mattheë McConaughey fitoi 21 kg për rolin e tij kryesor në film, Gold. Të jesh aktor nuk është saktësisht argëtuese dhe shpesh kërkon që aktorët të kalojnë transformime të vështira ose t’i nënshtrohen aplikimeve të rënda të makijazhit që kërkojnë orë të tëra pune çdo ditë para se të filmojnë.

Hidhini një sy tranformimeve më të mëdha që ato kanë bërë:

John Travolta si Edna Turnblad në filmin “Hairspray”

 

 

Tom Hardy si Al Capone në “Capone”

 

 

Renée Zellweger si Judy Garland në “Judy”

 

 

Demi Moore si Jordan O’Neil në “G.I. Jane”

 

 

Charlize Theron si Marlo Moreau në “Tully”

 

 

Rooney Mara në rolin e Lisbeth Salander në “The girl with the dragon tattoo”

 

 

Tom Cruise si Les Grossman në “Tropic Thunder”

 

 

Nicole Kidman si Virginia Woolf në “The Hours”