7 sinkronitetet dhe pse nuk duhet t’i injoroni kurrë

7 sinkronitetet dhe pse nuk duhet t’i injoroni kurrë

211
0

Ndonjëherë duket e çuditshme, por kjo është një paraqitje e shkurtër e asaj që gjendet nën shqisave tona. Bota jonë materiale nuk është perfekte. Megjithëse pothuajse gjithçka në Tokë është bërë në një mënyrë për të na bindur se bota materiale është e vetmja e vërtetë, ka disa momente kur ne e kuptojmë se ka shumë më shumë. Kjo është koha e sinkroniteteve!

Sinkronitetet dhe Carl Jung

 

Sinkronizmi është një koncept, i prezantuar për herë të parë nga psikologu analitik Carl Jung, i cili thotë se ngjarjet janë “rastësi domethënëse” nëse ndodhin pa asnjë lidhje shkakësore ende duket se janë të lidhura kuptimisht.

Roderick Main, në ‘Jung on Synchronicity and the Paranormal’ deklaroi shumë qartë se: “Kulmi i angazhimit gjatë gjithë jetës së Jung me paranormalitetin është teoria e tij e sinkronitetit, pikëpamja se struktura e realitetit përfshin një parim të lidhjes shkakësore e cila manifestohet dukshëm në formën e koinçidencave domethënëse.

E vështirë, me të meta, e prirur për keqinterpretim, kjo teori, sidoqoftë, mbetet një nga përpjekjet më sugjestionuese të bëra për ta sjellë paranormalen brenda kufijve të kuptueshmërisë. Është gjetur e rëndësishme nga psikoterapistët, parapsikologët, studiuesit e përvojës shpirtërore dhe një numër në rritje i jo-specialistëve. Në të vërtetë, shkrimet e Jungut në këtë fushë formojnë një hyrje të përgjithshme dhe të shkëlqyeshme për të gjithë fushën e paranormales”.

 

Arsyet pse ne nuk duhet t’i injorojmë kurrë sinkronitetet

 

Sinkronizmat janë momentet kur vetja jonë përpiqet të krijojë një lidhje magjike! Është momenti kur ne marrim një shije të natyrës sonë hyjnore. Kur kjo të ndodhë, qelizat tona dhe trupat tanë astralë sinkronizohen me universin dhe për këtë arsye ne kanalizojmë mesazhe shumë të rëndësishme për ne dhe jetën tonë. Mesazhe që nuk mund t’i marrim në një mënyrë tjetër. Është një dritare mundësie. Kur ndodhin sinkronizmat, ne e kemi këtë ndjenjë shumë intensive. Ato nuk ndodhin shpesh nëse i lëmë pas dore. Ne duhet të përqendrohemi në këtë sinjal për të zmadhuar efektin e tij!

 

Cilat janë sinkronitetet më të zakonshme dhe më të fuqishme?

 

Shikimi i numrave të njëjtë gjatë gjithë kohës!

 

 

Numrat janë modelet prej të cilave është bërë kjo botë. Universit shpesh i pëlqen të flasë me ne përmes numrave dhe numerologjisë. A shihni shpesh të njëjtin numër? A tregon ora juaj gjithmonë të njëjtin numër? Nëse ndiheni të gjuajtur nga një numër i përsëritur, mund të përjetoni një sinkronitet jashtëzakonisht të fuqishëm. Këtu është një udhëzues.

 

Çfarë të bëni nëse numri ju ndjek: Nëse kjo është e vërtetë, atëherë ju duhet ta mësoni përmendësh këtë numër dhe të kërkoni përgjigjen që ndoshta fshihet brenda shifrave.

 

Duke parë të njëjtat kafshë pa pushim!

 

Kafshët janë agjentë të Tokës tonë Nënë. Çdo specie lëkundet në një frekuencë të veçantë. Kur të jetë koha e duhur, kafshët tërhiqen nga sinjalet kozmike, duke i vendosur ato në vende të veçanta vetëm për të dhënë një mesazh. Disa kafshë janë paralajmëruese të dënimit ose ndërhyrjes hyjnore. Për më tepër, kafshët mund të kryejnë mënyra lëvizëse, të cilat mund të formojnë një lloj të veçantë simbolesh.

 

 

Çfarë të bëni nëse kafshët ju ndjekin: Nëse disa kafshë duket se tërhiqen nga prania juaj, ju mund të dëshironi të kontaktoni Kafshën Totem të kësaj specie dhe të pyesni pse po ndodh kjo.

 

 

Të kesh Dejà-Vu

 

Déjà-Vu është ajo ndjenjë që duket sikur e keni jetuar edhe më parë këtë moment! Kjo mund të jetë një shteg për të kontaktuar veten dhe engjëllin tuaj mbrojtës. Nuk është rastësi. Përkundrazi, ju thjesht duhet të sinkronizoheni me fuqitë tuaja magjike, për të përjetuar një moment të mrekullueshëm të së vërtetës!

 

Çfarë të bëni nëse keni një Dejà-Vu: Meditoni! Nëse është e mundur, ndaloni atë që po bëni dhe shkoni në një gjendje medituese. Pyete veten pse po e ndjen këtë? Nëse i kushtoni vëmendje kësaj ndjenje, Déjà-Vu do të kthehet përsëri!

 

 

Të mendosh për dikë dhe pastaj ta shohësh atë ose t’iu marr në telefon!

 

Ky është sinkronizëm i mahnitshëm. Ka kaluar pak kohë që kur nuk keni biseduar me dikë. Përkundër të gjitha mosmarrëveshjeve, ju disi po mendoni për të! Pastaj, menjëherë pas pak, në të vërtetë e përshëndetni atë në rrugë ose merrni një telefonatë ose mesazh nga ai /ajo! Rastësia? Jo sigurisht që jo. A e dini cilat janë shanset që kjo të ndodhë? Më besoni, është më e mundur të fitosh lotarinë. Por pse ndodh kjo? Ndoshta sepse keni zhvilluar një lidhje të fortë telepatike e cila çoi në këtë komunikim të mahnitshëm, duke tërhequr njëri-tjetrin.

 

Çfarë të bëni nëse kjo ndodh: Ju ndoshta duhet të filloni të përpiqeni të zhvilloni aftësitë tuaja telepatike. Për më tepër, duhet të përpiqeni të kuptoni, pse ndodhi kjo me këtë person. Çfarë simbolizon ky person për ju? A mund të jetë ky një ogur?

 

Të mendosh për një këngë të vjetër dhe pastaj ta dëgjosh menjëherë!

 

Çfarë situate e çuditshme. Përsëri, kjo është jashtëzakonisht ‘fat’ sepse shanset për të fituar lotarinë janë sigurisht më të larta. Nuk është rastësi. Por pse ndodh kjo? Ndoshta sepse filloni të zhvilloni aftësi profetike, duke marrë shikime të së ardhmes. Ju ndoshta jeni jashtëzakonisht intuitiv dhe kjo fuqi shprehet në këtë mënyrë, kështu që mund ta merrni seriozisht, pa asnjë dyshim!

 

Çfarë të bëni: Nëse kjo ndodh, merrni kënaqësi nga kënga! I tregoni universit sa e vlerësoni atë! Dërgoni një mesazh mirënjohës. Kur kënga mbaron, shkoni në një gjendje medituese dhe pyesni veten tuaj se çfarë do të thotë kjo. A është kënga një ogur që po përpiqet t’ju përgatisë për diçka që po vjen?

 

Dëgjimi i përgjigjes për një pyetje që ju shqetëson nga një i huaj i rastësishëm

 

Ju shqetëson diçka, por nuk e dini se cila është përgjigjja e duhur. Dhe pastaj, dikush po thotë diçka në telefon, të cilën ju e dëgjoni rastësisht! A mund të jetë përgjigja e pyetjes tuaj ajo që sapo tha? Është shumë e zakonshme të marrësh një zgjidhje nga një i huaj i rastësishëm i cili po flet me mikun e tij ose po thotë diçka në telefon. Ata thonë se Zoti punon në mënyra misterioze. Kjo mund të jetë një ndërhyrje hyjnore, ky mund të jetë ‘zëri i Zotit’ që ju flet drejtpërdrejt.

 

Çfarë të bëni: Nëse kjo ndodh, përpiquni të mbani mend bisedën. Vëzhgoni se çfarë po ndodh rreth këtij të huaji. Çfarë ka veshur? Mësoni përmendësh mesazhin dhe ngjyrat të cilat në të vërtetë mund të shërbejnë si udhëzues.

 

Diçka ju kujton ëndrrën që patë natën e kaluar!

 

Gjatë gjithë historisë njerëzore është e zakonshme të marrësh mesazhe hyjnore. Shumë profetë ose Shenjtorë kishin aftësinë të parashikonin të ardhmen përmes ëndrrave të rëndësishme. Shtrigat e dinë që ëndrrat janë një Mbretëri. Për më tepër, ai / ajo që udhëton me dëshirë në Mbretërinë e ëndrrave quhet ‘Dreamwalker‘.

 

Çfarë të bëni nëse kjo ndodh: Për të hyrë në Mbretërinë e ëndrrave duhet durim dhe praktikë. Sidoqoftë, nëse ndodh diçka e tillë, duhet ta shkruani dhe të filloni të mbani një ditar të ëndrrave. Kjo do t’ju ndihmojë të monitoroni përvojat tuaja në Botën e Ëndrrave të cilat mund të jenë në të vërtetë shumë më kuptimplota sesa mund të mendoni.