4 delfinë ngecin në plazhin e Vlorës, pushuesit i kthejnë në det

4 delfinë ngecin në plazhin e Vlorës, pushuesit i kthejnë në det

266
0

 

 

Ngecin 4 delfinë në plazhin e Akërnisë. Mësohet se 4 delfinë kanë dalë në bregdet dhe kanë ngecur për disa minuta. Kanë qenë pushuesit ata që i kanë pikasur dhe i kanë ndihmuar të kthehen në det.

Më pas raportohet se delfinët janë larguar në thellësinë e detit, fatmirësisht pa u lënduar.