10-shja e parë e vajzave konkurente në Miss Kosova 2017

10-shja e parë e vajzave konkurente në Miss Kosova 2017

313
0

Organizatorët Agjensioni i Modës Kiki Models dhe Home VIP kanë vendosur që të publikojnë 10 vajzat e para të spektaklit Miss Mister Kosova 2017 . “Ne jemi në përgatitje e sipër për finalen e madhe dhe se 15.Korriku 2017 po afrohet në garë kemi 20 vajza dhe se jemi në përgatitjen e tyre, vajzat kanë ardhur nga gjitha viset ku ka shqiptarë”- tha Driton Gashi drejtor i spektaklit .

Ne vazhdim ndiqni 10-shen e parë .

1-Dashuria-Gjirokaster

loading...