10 mënyra të çuditshme për të lënë duhanin

10 mënyra të çuditshme për të lënë duhanin

465
0

2A3140175916B97B146816CD092FF882

Lënia e duhanit paraqet hapin më të rëndësishëm të cilin mund ta ndërmarrin duhanpirësit për të përmirësuar kualitetin dhe gjatësinë e jetës.

Edhe pse lënia e duhanit është një sfidë jo edhe aq e lehtë psikologjike, ju rekomandojmë 10 mënyra interesante se si të veproni pasi keni vendosur të lini duhanin.

Varroseni pakon

Bëhuni e çmendur me afishe (Ngjitini afishet kudo nëpër shtëpi me arsyet për të cilat e keni braktisur duhanin)

Gjeni një partner

Vëni bast me dike

Hipnozë

Ruani paratë e duhanit

Bëni ndërrimin e duhanit me një hobi të re

Kuptoni shkaktarët

Shpërbleni veten

Provoni akupunkturën.