10 foto për të mos besuar asgjë që publikohet në rrjetet sociale

10 foto për të mos besuar asgjë që publikohet në rrjetet sociale

221
0

Pas shumicës së fotografive të shkëlqyera ka një fotograf të aftë dhe kreativ, por sa kreativ mund të jenë?

Sigurisht, sot manipulimi dixhital luan një rol të madh në imazhin përfundimtar, por shumë fotografë ende përdorin punën fizike, që ne as nuk mund ta imagjinojmë.

Kjo listë me siguri do t’ju magjepsë sesa të aftë janë fotografët për të bërë gjëra.

1

2

3

4

5

6

7

 8

9

10